Sandvikenläger

31/8 – 1/9 2019 – SANDVIKENGÅRDEN, EDANE, ARVIKA
Anmälan – https://forms.gle/cZavdaMATAHngUn69

Mat, Logi & Musik – Allt Inkluderat!

Värmlands finaste Suzukiläger

Mitt i skogen vid Värmelns strand i västra Värmland strax utanför Arvika. Sandvikengården kan erbjuda en fantastisk miljö, utan lyx men med omtanke och känsla.

Hemgjord mat, fritt utnyttjande av kanoter, bastu vid sjön, studsmatta, lekplats och mysiga sällskaputrymmen…allt som behövs för barn och föräldrar!

Syftet med lägret är att barnen skall spela efter sommaruppehållet och att vi, både vuxna och barn, skall lära känna varandra och ha trevligt tillsammans. Kursen riktar sig till alla suzikielever på Musikskolan i Arvika och Kulturskolan i Karlstad.

Det blir två roliga dagar fyllda med gruppundervisning, sång, rytmik, natur, paddling, konst och konsert. Vi startar cirka kl. 09.00 på lördag och avslutar på söndag med konsert cirka kl. 14.00.

Länk till Anmälan
https://forms.gle/cZavdaMATAHngUn69

 

Sandvikengården, Edane, Arvika

OM LÄGRET

BOENDE, UTBILDNING, MAT

Fiolundervisning

Det blir två roliga dagar fyllda med gruppundervisning uppdelat enligt elevens nivå, musik spel, folkmusik och konserter. Vi startar cirka kl. 09.00 på lördag och avslutar på söndag med konsert cirka kl. 14.00

Föräldrarmöte

Under lägret kommer ni att kunna diskutera Suzukimetoden med andra föräldrar och lärare samt dela dina upplevelser som Suzukiförälder.

Konserter

Lägret avslutas med en konsert i Sandvikengårdens fina kyrkosal.  Vänner och släkt välkomna!

Frilufts Aktiviteter

På Sandvikengården finns det mycket för barn och föräldrar att välja mellan som simning, paddling, bastu, studsmatta, pingis, och fina skogspromenader.

Pyssel och Spel

På Sandvikenläger har barnen tillgång till spel och pysselmaterial. Ett arbetspass under lördag kommer att vara en skapande workshop.

LÄGRET FINASIERAS MED STÖDMEDEL FRÅN

rum

  karlstads-kommun

 

 

“Sandvikenlägret är en fantastisk möjlighet för Suzukieleverna att på ett enkelt sätt åka på läger och inspireras till mer musicerande. Det är en bra förberedelse om man vill åka på andra läger när barnen blir större. Håller hög klass i kursutbudet i Sverige. Sandvikengården är jättefin och det blir en minisemester med fin miljö, god mat och mycket musik och umgänge. Rekommenderas!”

Nina, Förälder

”Att åka på läger/workshops är bland det roligaste som finns.” Som lärare kan jag verkligen hålla med. Det är ett stort lyft.

Både musikaliskt och ur social synpunkt. För dig som aldrig varit med på en kurs kan jag varmt rekommendera att åka på det lilla lägret först.

Det ger ett hum om vad som sker i ett stort sammanhang. På alla kurser spelar man mycket. Många timmar om dagen. Fem lektioner är inte ovanligt. Det är en aktiv ”semester” för både barn och förälder. För att få upplysningar och inbjudan till dessa kurser är det bästa sättet att vara medlem i vår lokalförening. Då får du tillgång till tidningar och hemsidor på ett enkelt sätt.

Som medlem stödjer du vår verksamhet med läger och andra aktiviteter.

 

Karin Neiker, Suzukifiolärare.

Jag har varit på Sandvikenlägret fem gånger. Det är roligt och man får göra många aktiviteter och vara ute i naturen och så får man spela fiol. Det är bra rum och god mat.”

Petronella 11 år

KONTAKT

 

Skicka oss ett meddelande!

8+4=? 

Kontaktinformation

Kontakt email